CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 26, 2009

Trips.....

pagi tadi lewat sikit bangun...nda breakfast apa semua...kelam kabut ngan budak2 mau pigi trips...huhuhu...so berlapar lah sampai ke tghari sebab srk pun tak bagi air dan roti utk parents...:(
pegi tenmoku pottery ( boring siot....) pegi pusing2 naik mini train round taman kepong metropolitan tu....main kites...ambik gambar...haaaaaaaaaa...typical trips for kanak2 riang ribena....hahahhaa...pastu lunch kat MC Donald...ya ampun...riuh rendah Mc D tu ngan suara budak2 tu..2 bas besar...bukan nak makan pun, sibuk melalak berlari ke sana ke mari...
pastu ada changes of the trip yg should be ended after lunch tapi the principal bawak ke Seri Kembangan for Beryl's factory kat sana...beli belah cokelat plak...hujan lagik...ayooo...aku all the way to Seri Kembangan pakat lentok with my new frens Jas from Hwang DBS...They are very spontaneous people..She is with her cousin, Kak Lang...super cool...I like them...hehehe...sempoi giler...As I am not really into a person yg sooooo control giler...mcm unnatural ler...mcm Alang and Jas ni best...slumber deeeek jerk...aku pun tak terasa apa apa....nasib baik diaorg ada...kalo tak...jadik ler mcm trip yg lepas....so boringggggggggggggg...huhuhu...

No comments: