CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 24, 2009

Blogskin punya hal..


To be honest...I am not an expert..Dont even know the IT jargons. Tapi so far, dah 5 x aku buat blog...dan yang lain-lain tu aku dah delete lah...hehehe...buat apa banyak2...ni pun nak update everyday (kononnya a good blogger...uweekkk..) aku dah nak setengah mati...huhuhu...apa sebenarnya point aku kat sini? hahaha...tader apa-apa pun..saja jer...tapi kan...aku nak cerita yang blog aku ni dah brapa kali gak aku tukar skinnyer...yang single column dan 2 column ni mmg mcm2 designnya yang sangat2 menarik, catchy..so girlish sometimes...aku nak yang 4 column sebenarnya...cumanya adoooii...gambarnya sangat lah tak menarik...utk gamers boleh lah...kiranya cuba gak nak membuat sendiri so aku bolehlah letak benda2 yang cute2 dan berkaitan ngan hobi aku...tapi ampun...masa yang banyak dan aku terkial-kial...baik tak payah...so, last2 aku decide pakai jer lah yg 2 column ni...tapi aku sangat suka stripesnya...nasib baik tader polka dot...kalo tak...hehehehe...sungguh aku sambar....ada design scrap book yang aku suka ni...tapi tak reti nak buat jadi templates aku...heeee...susah benar ker nak buat blogskin sendiri ?..gambar kat atas tu!

Oh ya...semalam aku meronda Kota Raya ngan Eynaz...apalagi...macam biasa, aktiviti meng"skodeng" fabric ajer lah kerja kitaorg...Ohhh...I loves fabric...ada pelbagai design dan warna...seronoknya kalo orang yang kahwin ngan tokei kedai kain kan?...hahaha...

Petang semalam plak pegi survey dining table ngan Sayang..Ambik warna stained lah kot...senang nak match nanti...beli yang terlalu modern style tak best plak...habis trendnyer nanti susah lagi nak sesuaikan...beli ajerlah yang ala2 cottage ker...kan senang....semua boleh masuk...

No comments: