CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 31, 2009

Fabric and more fabric..

Today, shopping with Eynaz @ KL...penat giler...kitaorg naik van...hahahahhh...part ni mmg kelakar...Eynaz dah warning awal2 dah..." bersedia untuk melecakkan ketiak!"...ni pinjam ayat adik dia yg sangat menggong kat JB...mau tak...sebab van tu tader aircond...hahaha...aku ok jer...
Hajat di hati nak beli menda lain...tapi jadik ke lain...nafsu-nafsu...ni lah orang perempuan...tak insaf-insaf...hehehe...aku sampai tahap suruh laki datang mai bayar kalo tak cukup...hahaha...padan muka aku !...Sayang suruh beli sikit-sikit...saja jer nak bermanja...what happened today ialah kitaorg kena sound direct dek adik kepada taukeh besar Jakel tu...mak aihhh...handsome giler mamat tu...sampai kitaorg skodeng bini dia jugak nak tgk secantik tahap manalah kononnya bininyer tu...fulalalaaa...mmg lawa...anak mami...apa heran ?...
Nak dijadikan cerita, bermula masa kitaorg sibuk nak tgk new jersey sampel tu, terus adik boss datang mai handle kitaorg yg ala-ala cerewet ni...beli bukan ribu riban pon...hahahah...eksen jer lebih...tapi they all layan 1st class woooo...siap tolong angkat-angkat bag kitaorg yang kitaorg dah beli...siap bawak naik tingkat paling atas lagi tempat ruang penyimpanan stock kain...tempat they all gulung-gulung kain they all tu....hehehehe...pastu kitaorg turun balik...kali ni gulungan-gulungan jersey baru sampai...printed yang lawa-lawa dan masih dalam bungkusan you !...Fresh from oven...gara-gara giler meng"skodeng", budak2 yang sangat peramah pun tolong kitaorang buka plastik-plastik tu...tunjuk jer mana nak tgk, dorang bukakan...fuuuhh..adalah beberapa yang disambar...belum jual lagi tau...ngan kitaorg dah dapat...si Eynaz dah buat pon scallop mak nyer...hehehe...mcm ni punya layanan, gerenti kitaorang datang lagi...hehehe...semuanya gara-gara mulutku yang celupar ni pergi sebut nama satu kedai popular kat kl ni...mau tak kena sound dek si adik taukeh tu...." support ler orang Melayu..." janganlah beli kat sana lagi"...kalau you all nak tahu, nak beli setengah meter kain mahal kat Jakel tak boleh beb...they all tak bagi tau...tapi kerana kitaorang dapat layanan khas hari ni, maka apa saja, rela si N....tu korbankan...hahahaha...apalagi...adalah few raw silk kurembat...lawa2...hehehehe...anyway buat adik-adik Jakel yang sangat baik hati memberikan sedikit tips memilih fabrik yang bagus dan berkualiti disamping keramahan korang...thank you all...suka kitaorang...buat kembar si Opie, Cap Ayam dan Patung Cendana tu...terima kasih yek...nanti akak-akak ni datang lagi....hehe...Too N....thank you yer....hehehe...mcm ni lah baru bisnes maju...service yang tip top...

No comments: