CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 30, 2009

Order Again.

This time around big order came from Kak K, from S.Alam...jauhnya datang...tapi aku suka choice of materialnya...very the young tastes...hehehe...all my favorites....stripessss!! mcm warna blog aku ni...hehehe...
yang bestnyer tak yah aku pening2 nak cari kain, awning segala...semua disediakan...senanglah kerja tukang jahit ni...huhuhu...
Ada order baru gak dari Kak Mas, Puan N, Kak Zila...nak kena cari kain Burberry tu lagi...ramai yang minat...aku pun suka Burberry tu...casual ajer...semua match...kalo bunga2 ni aku kurang sikit...kalo stripes, ginghams and polka dots...huuiiihh...peberet tuuu...Tadi aku siapkan 5 helai tudung untuk hantar ke KK...esok nak potong kain2 yang Kak K hantar....dah potong senang sikit nak jahit tepi semua....Hari ni did some shopping but managed to get only 6 colours...lusa nak gi shopping ngan Eynaz again for awnings...and some catchy fabrics for my handmade thingy....gud nite diary.....ngantuk giler...esok nak tunggu our dining table from Lorenzo datang....adiossss...

No comments: