CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 30, 2009

So...The Lorenzo is here.....finally..

Meja makan beli ari Sabtu lepas...On Thursday aku dah ckp style camana aku nak....so, he understood...sebab dia beli chair yg simple-simple as yg aku suka...not bad...solid chair covered with leather....anak2ku semua excited giler nak makan sendiri atas meja tu...takmo kena suap sebab ada meja dah...aahhh belasahlah...janji jangan sepah sudah....
2 moro will do some awning shopping for the jersey lycra in hand...ingat nak gak pi PJ tgk2 kain lagi...tapi aku mmg jadual ketat giler...tadi pun dah pening2...dengan bebudak tu dok menjerit melalak lagi , tambah sakit kepala aku...everyone looks happy today.....maybe bcoz of the Lorenzo's kot? hahaha....

No comments: