CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 20, 2009

Updates

Lama tak update...sibuk menyiapkan metodologi kajian UM...ya allah...rasa mcm nak biarkan jer pun ada...stress betol lahhh...
hubby pon asyik gi OS...boring betol...time2 school holiday ni lah plak dia asyik ngan kerja dia...sudahnya aku jugak yg kena menjawab ngan c Jen ni...
hopefully next week dapatlah bawak budak2 ni pegi Disney Princess On Ice...
hehehe...sebenarnya aku pun nak tgk....hehehe....nak tgk Belle...seumur hidup tak pernah kulihat all of the Disney Princess character depan mata sendiri...tgk tv jer lah....huhuhu...
Semalam awal pagi lagi si NuffNuff sms nak datang rumah...nasib baiklah kertas kajian tu dah 80% siap...kalo tak sungguh aku pening dan jiwa kacau...
kita org pi merayau sat gi TAR...pulak tu sesat beb, ke rchow kit...apa yang aku fikir hah...ingat dah sampai...huwaaaaaaaaaaaaaa...!!
inilah kalo jenis tak drive...asyik dihantar, diambik...tak sensitif langsung dgn keliling tu...taunyer nak sampai destinasi ajer...apa nak jadi aku ni....
But its okay...sempatlah tgk2 dan rembat sikit kain untuk baby cloth shoes aku punya soles...untuk my sister kat KK...buat utk baby boy dia 2 set lah...tak yah beli2....
nak buat utk nephew c NuffNuff tu jugak...and soon for Shaffina @ Tabung Haji...sapa lagi ahh yg expecting?
Eynaz plak still kat JB...bila nak balik wei...?? sapa dia? A good fren of mine...banyak share ilmu ni...aku pun kena sedekah ilmu kat dia gak...boleh lah dia tambah2 pendapatannya selain dari tudung2...
aku sebenarnya dah tak bleh sabar nak habiskan kertas kerja ni...bukan apa...sewwwwwwwwwww many projects on hold especially kids stuffs....it is not only about money...aku nak buat baju yang cute2...comel2...eeee....tak sabarnyerrr....

No comments: