CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 10, 2009

1st Batch Handmade HADIJA's Collection.

Salam All....

Dalam kesuntukkan masa antara kelas jahitan, tempahan dan aktiviti harian dengan keluarga, aku curi sedikit kesempatan yang ada untuk merealisasikan angan-angan untuk menghasilkan koleksi hijabku sendiri. Bukan tak ada sebelum ini, tapi memang tak sempatku tayang pun di sini dan tiada yang istimewa pada pendapatku. So, sementelah dah ada mesin Coverstitch maka inilah masanya kupamerkan hasil tanganku menggunakan mesin yang diidam-idamkan oleh semua penjahit DIY tegar satu Malaya ni....huhuhu...
Enjoy...BTW kombinasi warna-warna ceria ini adalah gabungan cetusan idea rakan DIY'ers...dan juga hasil pengamatanku dari kotak lemari comel ku dalam bilik work station tu...
Sesapa yang berkenan akan koleksi ini, jangan segan-segan silalah isi borang order anda...Yang pastinya, anda jarang melihat gabungan ceria, trendy dan berani ini..You'll be the first to wear it..ekekekek...I have few more colours yang belum sempat ku kombinasikan...Kinda like it!
It's hot !! I've tried myself going out with it...heheheh....orang tanya mana beli...

So ladies, sms/call/email me for pricing details and availability..limited pieces !

No comments: