CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 18, 2012

KL FASHION WEEK 2012 - SPRING/SUMMER COLLECTION

Guess what....??? Sekian lama I tak update blog kan ? apa yang terjadi ?? macam-macam...ada good news ada bad news....tapi hari ni I nak share apa yang berlaku baru-baru ini setelah sekian lama I membisu tanpa sebarang cerita baru.....I terlibat dalam pertunjukkan fesyen KL 2012 yang diadakan di SG WANG PLAZA pada 13 april 2012 yang lalu...dan semalam 17 APRIL 2012 pun I ada satu pertunjukkan di tempat yang sama juga....i'll share some pictures with you all ya...owhh ya....dan I bukan model okay....!!! lol ! I dah tambah satu lagi jawatan sebagai Fashion Designer dalam fesyen industri tempatan ni....harapnya bertambah meriahlah yer lepas ni.....

No comments: